Celebració gol Albacete - Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol continuarà, una setmana més, com a líder de Segona després d’imposar-se a l’Albacete per 0 a 3. Els gols de Raúl de Tomás (2) i Fernando Calero han fet que els blanc-i-blaus encadenin una ratxa de deu jornades sense conèixer la derrota i encadenar quatre victòries seguides després de guanyar Fuenlabrada, Castelló i Logronyès.

Un penal posa l’Espanyol per davant

L’inici de partit ha estat molt equilibrat i sense cap domini clar per part de cap dels dos equips. La primera aproximació, amb cert perill, l’ha tinguda l’Albacete amb un xut de Diego Caballo que Diego López ha aturat sense problemes.

L’Espanyol, de la seva banda, sí que ha tingut la més clara a la mitja hora de partit. Raúl de Tomás s’ha plantat sol davant Tomeu Nadal, però el porter mallorquí ha desviat el seu xut. Els locals també s’han acostat amb perill amb un xut d’Álvaro que ha aturat Diego López.

Al minut 37 ha arribat la jugada clau del primer temps. Embarba ha estat derribat dins l’àrea pel porter Tomeu Nadal. El penal l’ha xutat Raúl de Tomás molt centrat i que ha rebutjat el porter, però el rebot l’ha aprofitta RDT per fer el 0 a 1.

Albacete - Espanyol amb RDT i Puado

L’Albacete ho intenta, però rep el segon

La segona part ha començat malament per l’Espanyol, sobretot per a Óscar Gil. El defensa ha rebut una fort cop de Manu i en la caiguda s’ha lesionat a l’espatlla. La lesió de Gil ha permès veure el debut d’Omar El Hilali amb el primer equip blanc-i-blau.

La mala notícia, però, ha tingut la seva reacció positiva. A la sortida d’un còrner, Fernando Calero ha fet de cap el 0 a 2. El val·lisoletà ha fet el seu primer gol amb l’Espanyol.

Fernando Calero, golejador de l'Albacete - Espanyol

En temps afegit, Raúl de Tomás ha fet el 0 a 3 i el seu vintè gol a la lliga, aquesta temporada i es situa a un gol de ser el màxim golejador de la categoria.