Alba ha destacat la qualitat del rival, l’Inter de Milà, ha dit que “volem quedar líders de grup, es un rival molt difícil de guanyar i està fent les coses molt bé. Volem treure els tres punts i seguir líders amb el suport de l’afició”.

Moltes de les preguntes dels mitjans de comunicació han estat sobre l’absència de Leo Messi per lesió. Alba espera un equip amb “la millor cara, la baixa de Leo és molt important, un jugador clau que ens fa millor tots els companys”. Alba creu que ningú no pot fer de Messi, “substituir Messi no ho fa cap jugador, ell és diferent a la resta”. Personalment també ha dit que el trobarà a faltar, “em trobo millor amb el Leo, moltes vegades em fa passades que d’altres no podem veure, ell és diferent a la resta, veu coses que no veu ningú. Serà una baixa important per a tots”. Finalment ha sentenciat que la baixa de l’argentí serà clau: “Som molt millors amb Messi, i ens costarà molt més sense ell, així de clar”.

El lateral blaugrana ha dit que no està preocupat per la seva renovació. Ha dit que “estic tranquil per la meva renovació, encara no en sé res i el club es el que decideix”.

Després de la victòria contra el Tottenham a Londres (2-4) en la segona jornada i la victòria al Camp Nou contra el PSV per 4 a 0 en la primera, el jugador blaugrana vol continuar la bona ratxa contra l’Inter de Milà.

La roda de premsa de Jordi Alba sencera