L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esport, està al costat de les persones que ens cuiden en aquesta moments tan excepcionals que estem vivint arran de la crisi del coronavirus. Per a aquesta raó ha iniciat l’acció “Cuidem a qui ens cuida” en el marc de la campanya de promoció ciutadà “BCN es mou dins de casa”.

L’Ajuntament, al costat dels professionals que treballen a primera línia

L’objectiu de “Cuidem a qui ens cuida” és el de proporcionar, des del món de l’esport, tot un seguit de recursos per compensar i disminuir la tensió que els professionals que treballen a primera línia d’atenció a la ciutadania estan experimentant aquests dies. Alguns d’aquests sectors són: el sanitari, el de serveis socials, el de serveis de cures, cossos de seguretat…

L’acció consisteix a posar a l’abast de totes aquestes persones contingut en vídeo i dissenyats per atendre les seves necessitats derivades de les seves feines. Els vídeos proporcionen continguts en tres blocs temàtics: activitats físiques, relaxadores, exercicis de fisioteràpia compensatoris i recomanacions de nutrició.

A més, els professionals dels diferents sectors podran disposar d’atenció personalitzada per atendre els possibles dubtes que puguin haver-hi en l’aplicació dels exercicis i consells proporcionats.

– Activitat física
Correu electrònic per a possibles dubtes: activitatfisica@uscuidem.cat

Veure tots els vídeos d’activitat física

Enllaç al canal corresponent: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlONyTNVh5drO8CCAthENHuqBfBoXZdvg

– Fisioteràpia

Correu electrònic per a possibles dubtes: fisioterapia@uscuidem.cat

Veure tots els vídeos de fisioteràpia

Enllaç canal corresponent: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlONyTNVh5dpBd0HjjxHJzB-UYsKAVoqP

– Nutrició

Correu electrònic per a possibles dubtes: nutricio@uscuidem.cat

Veure tots els vídeos de nutrició

Enllaç al canal corresponent: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlONyTNVh5doBdd5PUGt58pElMqjpsbvb