S’ajorna el partit Reus Deportiu – Barça de l’OK Lliga d’hoquei per les filtracions d’aigua al pavelló reusenc. Els dos clubs han decidit ajornar el matx i buscar una nova data per disputar l’enfrontament. L’últim enfrontament que van disputar els dos equips va ser a la final de la Supercopa d’Espanya.

La pluja ha causat fortes afectacions al pavelló

La intensa pluja, que ha caigut aquest dimarts a la nit, ha provocat filtracions d’aigua al pavelló que ha impedit que es disputés el partit. Amb part de la pista inundada, el matx s’ha endarrerit 15 minuts de l’hora prevista en espera que el temporal afluixés. En veure que no millorava, els àrbitres i els clubs han decidit ajornar el partit.

Toni Miró, mànager esportiu de la secció d’hoquei patins del Barça, ha declarat que l’ajornament ha estat per la seguretat del jugadors. Tot i l’esforç dels treballadors del pavelló per treure l’aigua de la pista, ha estat impossible la disputar el partit.

En espera d’una nova data per jugar el partit, el Barça ja pensa amb el pròxim enfrontament de la Lliga contra el Voltregà. El matx, que correspon a la jornada 6 de la Lliga, es disputarà aquest diumenge, 27 d’octubre, a les 12.30 h al Palau Blaugrana.