L’equip d’handbol del FC Barcelona ha anunciat l’acord de renovació amb Aitor Ariño fins a finals de la temporada 2024-2025. El jugador, que tenia contracte fins a l’estiu vinent, continuarà al primer equip durant cinc anys més. L’extrem va debutar amb el Barça el febrer del 2010.

Tota una vida lligada al club

Aitor Ariño és un d’aquells jugadors que ha viscut el Barça des de ben petits. Format a les categories inferiors, va debutar amb el primer equip amb 17 anys i, a poc a poc, s’ha anat consolidant fins a convertir-se en peça clau per al tècnic blaugrana, Xavi Pascual. L’any 2019 i a causa de la lesió de llarga durada de Casper Mortensen, el jugador va gaudir de molts minuts i aquesta temporada, abans de l’aturada per la pandèmia del coronavirus, havia disputat 40 partits i havia fet 115 gols. En el partit contra el Fraikin Granollers al Palau Blaugrana, a més, va superar la barrera dels 600 gols a la Lliga Asobal.

@FCBhandbol

Les paraules d’Aitor Ariño i Barrufet

Amb la renovació a la butxaca, Ariño ha agraït la confiança del Club, i ha declarat que “el meu desig sempre ha estat quedar-me aquí, al club de la meva vida, el millor club del món. Tinc molta il·lusió i moltes ganes per seguir gaudint”. El jugador, nascut a Penarth (el Regne Unit), ja acumula més de 50 títols com a jugador del Barça. Per a ell, tots aquests premis són “somnis que es van complint. A poc a poc, amb treball i sacrifici, hem aconseguit objectius, i estic molt feliç de poder seguir cinc temporades més. Vull fer tota la meva carrera al Barça”.

Per al mànager de la secció, David Barrufet la renovació d’Ariño ve motivada per diverses raons: “S’ho mereix per la seva feina, el seu esforç, perquè no crec que trobem cap jugador en la seva posició i amb la seva qualitat i perquè és de la casa, i hem de premiar la gent com ell, que va començar des de petit al club i ha anat creixent”.