TONI FREIXA, portaveu del FC Barcelona "Tinc constància del que aquesta persona ha dit, però també li haig d'avançar que tenim constància d'una trucada que hem rebut del director general de Salut Pública, que ens ha dit que ni obrirà cap expedient ni ens enviarà cap comunicació, que és el superior d'aquesta persona, que sembla ser que s'ha referit així en un programa de RAC1, és veritat."

L’Agència de Salut Pública de la Generalitat ha tocat el crostó al FC Barcelona per les imatges dels futbolistes bevent alcohol durant la rua de celebració de la Lliga, aquest dilluns. En una entrevista a RAC1, el subdirector de Drogodependències ha recomanat al club que eviti el consum de begudes alcohòliques durant aquestes festes. Colom ha recordat que sovint el Barça protagonitza campanyes per la prevenció de l’alcoholisme, tabaquisme i consum de drogues.

Des del FC Barcelona, han descartat que l’Agència de Salut Pública obri un expedient per la rua. El portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, ha tret importància a l’assumpte i s’ha mostrat satisfet per l’actitud festiva dels jugadors.

[blackbirdpie url=https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/334637816510300161]