L’Argentina de Leo Messi ha debutat al Mundial de Qatar amb derrota contra l’Aràbia Saudita per 1 a 2. Desenes d’aficionats argentins s’han citat en diversos locals de Barcelona per seguir l’estrena de la selecció albiceleste. L’alegria inicial s’ha transformat en decepció al final del partit.

De l’alegria a la decepció

La selecció de Lionel Scolini s’ha avançat amb un gol de Messi de penal. Alegria immensa, somriures, abraçades i satisfacció màxima entre els aficionats argentins, que han seguit el partit en directe. A la primera part s’han repetit les imatges d’alegria, però han acabat en res, ja que l’àrbitre ha anul·lat a la selecció argentina fins a tres gols per fora de joc.

A la segona part, tot plegat ha capgirat com un mitjó. L’Aràbia Saudita primer ha empatat i la cares de sorpresa i incredulitat han dominat entre els aficionats argentins. Després ha arribat el segon de la selecció saudita i la decepció s’ha dibuixat a la cara dels aficionats de l’albiceleste. L’Aregentina ha buscat l’empat, però aquest no ha arribat i els seguidors argentins han marxat amb la cua entre cames.

El debut de Leo Messi, vist des de Barcelona

L’expectació per veure el primer partit de Messi al Mundial de Qatar era màxima. El capità argentí arriba a la cita mundialista en estat de gràcia, amb 10 assistències i set gols aquesta temporada amb el PSG. El 10 és l’heroi nacional del seu país i, a Barcelona, no cal dir que Messi és una llegenda tant per a la comunitat argentina com per als aficionats locals. A més, tot fa pensar que Messi està davant el seu últim Mundial.