Adama Traoré remuntar contra Guardiola

Pep Guardiola respirarà més tranquil ara que Adama Traoré marxa de la Premier per anar al FC Barcelona. Qui serà nou jugador del Barça va tenir grans actuacions contra el Manchester City de Guardiola, que ha vist com el Wolverhampton li ha guanyat la partida en diverses ocasions, com el 27 de desembre del 2019, quan els Wolves van remuntar un 0 a 2 en contra per acabar guanyant contra els campions de Lliga.

La gran remuntada iniciada per Adama Traoré

Ens situem a la jornada 19 de la Premier League. L’actual campió, el Manchester City, de Pep Guardiola, visitava el camp dels Wolverhampton Wanderers, equip d‘Adama Traoré. Dos gols de Raheem Sterling van situar el City al davant en el marcador al minut 50. Amb un 0 a 2 i quedant només 35 minuts de partit, va començar l’espectacle d’Adama Traoré. El jugador català va marcar al minut 55, amb un potent xut des de fora l’àrea, creuat, que no va poder ni ensumar el porter Ederson.

Quan quedaven només vuit minuts per acabar el partit, Adama va robar una pilota dins de l’àrea a Mendy, li va prendre per convicció i potència. Va assistir Raúl Jiménez, que va fer l’empat a 2. Abans de complir-se el minut 90 el lateral Doherty va fer el 3 a 2 i va fer esclatar el Molineux Stadium. Els Wolves remuntaven un partit històric contra el City i sumaven tres punts vitals. Aquí tens el resum del partit:

La mida presa a Pep Guardiola

Aquesta remuntada, però, no ha estat l’única vegada que Adama Traoré ha fet a l’equip de Pep Guardiola. Aquella mateixa temporada 2019/20, l’extrem va fer dos gols a l’Etihad Stadium per fer guanyar els Wolves 0 a 2 al camp del City. Dos gols similars, atacant des de la dreta i aprofitant al màxim la seva velocitat i tècnica. Dos gols que segur que recordarà per sempre, igual que Pep Guardiola, que va acabar perdent la Lliga contra el Liverpool aquella temporada. Aquí tens el resum d’aquell partit: