El ciclista britànic Adam Yates ha guanyat l’edició del centenari de la Volta Ciclista Catalunya. El corredor de l’equip INEOS Grenadiers ha estat el gran dominador de la prova, ja que es va col·locar líder a la tercera etapa i ja no ha abandonat aquesta posició.

De Gent guanya l’última etapa a Barcelona

L’última etapa de la Volta ha acabat a Barcelona, concretament a la muntanya de Montjuïc. El guanyador a la capital catalana ha estat Thomas de Gent. El ciclista belga s’ha escapat amb un grup de 32 corredors més quan quedaven més de 80 quilòmetres per al final. De Gent, un cop ha arribat a Montjuïc, ha atacat i ha marxat amb Mohoric. Al final el belga ha estat qui s’ha imposat després de les sis voltes al circuit de Montjuïc.

L’equip INEOS Grenadiers, el gran dominador de la Volta

L’equip INEOS Grenadiers ha estat el gran dominador de l’edició d’enguany de la Volta, ja que l’equip anglès ha ocupat els tres graons del podi. A la part més alta i com a vencedor de la cursa s’ha situat Adam Yates, la segona posició ha estat per a l’australià Richie Porte i el tercer classificat ha estat el ciclista gal·lès Geraint Thomas.