Aquest cap de setmana podeu córrer dues curses diferents. La Salomon Run per Montjuïc i la cursa solidària del Mou-te per l’esclerosi múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya. Si us apropeu a la platja podreu participar en el torneig femení de vòlei de Donasport i si us agrada el tenis es juga la final del Comte de Godó.

Salomon Run Barcelona

Diumenge, 29 d’abril, a les 9 h. Fonts de Montjuïc (16 €)

salomon run

 

La Salomon Run Barcelona és una cursa de 10 km per parcs, escales, carrers i racons de les ciutat de Barcelona. També es disputa la Salomon Run Vertical, un esprint de 54 metres amb un desnivell positiu de 13 m i més de 50 graons per fer encara més difícil el repte.

El recorregut és el següent:

Més informació al web de la cursa.

Barcelona Open Banc Sabadell. Trofeu Comte de Godó

Dissabte, 28 d’abril, a les 13.30 h i diumenge, 29 d’abril, a les 13 h i a les 16 hReial Club de Tenis de Barcelona, Pedralbes (85 €)

trofeu godo

 

El 66è Trofeu Comte de Godó ATP 500 de tenis arriba a la recta final. Dissabte es disputen les semifinals i diumenge, la final de dobles i, a les quatre de la tarda, la final individual a la pista central Rafa Nadal.

Més informació al web del torneig.

Torneig de vòlei platja Donasport 2018

Diumenge 29 d’abril a les 9.30 h  a la platja de la Mar Bella (4 €)

vòlei platja donasport 2018

 

El vòlei platja femení és un clàssic del Donasport. Aquest any les inscripcions són per equips en la modalitat 4×4. Hi haurà dos nivells: un inicial-mitjà i un mitjà-avançat. Si no tens equips te’n busquen un. El torneig és amateur i l’objectiu és passar-ho bé practicant esport a l’aire lliure. Les sòcies de Panteres Grogues tenen la inscripció gratuïta.

Més informació i inscripcions al web Donasport.

Curses solidàries Mou-te per l’esclerosi múltiple

Diumenge a les  9.30 h  al Circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló (des de 10 €)

mou-te esclerosi multiple

 

Diferents curses solidaries atlètiques, amb patins o bicicleta pel Circuit de Montmeló.

Les modalitats de cursa atlètica són: 10 km, 5 km, 1 milla i minicursa de 200 metres.

El Mou-te per l’esclerosi múltiple inclou curses de patins. Si saps patinar, pots fer dues voltes al circuit (10 km). També hi ha l’opció de la milla per als més petits.

La cursa també està oberta a bicicletes de muntanya, bicicleta de mà i tàndems. Els 20 km amb bicicleta s’han de fer amb 50 minuts ( quatre voltes al circuit). Per als més petits hi ha 1 milla en bici.

Més informació i incripcions al web del Mou-te.