L’Acrogame 2019 s’ha celebrat a a localitat lleidatana d’Organyà, que ha estat l’encarregada d’acollir la quarta edició del major esdeveniment de parapent acrobàtic. Els 13 millors pilots acrobàtics del món s’han reunit per decidir qui és el millor de tots.

L’orografia d’Organyà, juntament a les seves òptimes condicions meteorològiques, converteixen el municipi de Lleida en una meca internacional del parapent acrobàtic.

ACROGAME 2019 4a edició
@acrogame.es

Format de competició

El format de l’Acrogame es basa en eliminatòries d’un contra un, en què els pilots han de fer el moviment més difícil possible. El seu rival els ha d’imitar i, si no ho aconsegueix, suma una lletra de la paraula “Acro”. Quan qualsevol dels dos pilots suma les quatre lletres d’aquesta paraula queda eliminat i el seu contrincant passa directament a la final.

La competició es disputa a més de 1.000 metres sobre el terra, on aconsegueixen velocitats superiors a 100 km/h, amb una força centrífuga de 6G.

Palmarès de l’Acrogame 2019

El domini dels francesos és vigent des de la primera edició de l’Acrogame. Theo de Blic ha aconseguit el primer lloc en aquesta quarta edició. El també francès Tim Alongi ha quedat segon i el xilè Bicho Carrera ha aconseguit el bronze. L’espanyol Raúl Rodriguez no ha aconseguit entrar al podi i s’ha quedat cinquè en la classificació general.

ACROGAME podi 2019
@acrogame.es