Abelardo Fernández s’ha mostrat satisfet amb l’empat d’avui davant l’Athletic a Cornellà. L’Espanyol no ha perdut cap partit des de l’arribada d’Abelardo a la banqueta.

Satisfet amb el resultat

Abelardo ha comentat en roda de premsa que a la primera meitat no han estat bé però que a la segona part ha introduït unes variants tàctiques que han permès l’empat posterior de l’equip. El tècnic blanc-i-blau s’ha mostrat content pels resultats des de la seva arribada a la banqueta: “Hauríem signat aconseguir cinc punts dels nou disputats mirant els rivals amb els quals hem jugat, Barça, Vila-real i Athletic Club”. També ha remarcat que “encara no han perdut” i que “si aconseguim cinc punts de cada nou, l’objectiu s’aconseguirà”.

Elogis a l’afició

D’altra banda, Abelardo s’ha desfet en elogis a la seva afició en una jornada que han aconseguit aplegar més de 27.000 espectadors a l’RCDE Stadium. I no només això, sinó que desenes d’aficionats s’han reunit abans del partit per donar suport als jugadors quan arribaven a l’estadi. Abelardo també ha remarcat la tranquil·litat que li produeix veure un grup tan unit i treballador.