4.500 persones han participat a la tercera Cursa Mercabarna. L’esdeveniment ha tingut activitats infantils, màgia i un pastís de dos metres fet per la pastisseria Escribà per commemorar el 50è aniversari del gran mercat. Ha estat una iniciativa que ha estat imitada pel mercat majorista de Madrid i París.

2.000 corredors, i 2.500 persones que els acompanyaven, han assistit a la tercera cursa de Mercabarna de 5 i 10 quilòmetres. Paral·lelament a la cursa s’han organitzat una trentena d’activitats alimentàries i esportives, com l’espectacle de màgia d’un xef mag. A més, després de la competició s’han repartit 15.000 sardines, 17.000 kg de fruites i carn en un gran dinar popular.  Al final, s’ha celebrat el 50è aniversari del recinte amb un pastís de cinc pisos i gairebé dos metres d’alçària preparat especialment per la pastisseria Escribà.

Els tres euros que s’havien de pagar pel dinar, les donacions voluntàries dels inscrits i l’aportació de l’Obra Social la Caixa seran destinats a la Fundació Arrels, dedicada a l’atenció de les persones sense llar a Barcelona.