Vot correu

Gairebé 23.000 socis del Barça, exactament 22.811, han sol·licitat votar per correu a les eleccions a la presidència del club, que se celebraran el diumenge 7 de març. El termini s’ha acabat aquest dimarts, quan queda una mica menys d’un mes per als comicis.

Bona acceptació del vot per correu

Aquesta xifra de 22.811 representa el 20,7 % del cens electoral d’aquestes eleccions, que està format per un total de 110.290 socis amb dret a vot. De fet, és un 48 % dels votants a les últimes eleccions al club, que van ser l’estiu del 2015.

És la primera vegada que es pot votar per correu en unes eleccions al Barça, després de la modificació de la llei de l’esport que va fer la Generalitat. L’objectiu és potenciar la seguretat i facilitar la participació als comicis a causa de la crisi sanitària per la pendèmia de la covid-19. Un cop demanada la sol·licitud ara la fase següent és l’enviament de la documentació necessària a les cases dels socis que ho han demanat. Aquests associats ja no podran votar presencialment el dia de les eleccions.