La xarxa reacciona contra el que considera periodisme de baixa qualitat i acusen el presentador de programes esportius Josep Pedrerol de fer notícia d’una qüestió tan delicada com el càncer de fetge que va patir l’exjugador del Barça.

Josep Pedrerol s’ha convertit en tema del moment per una notícia en què parlava sobre com va viure l’exjugador del FC Barcelona Éric Abidal el seu càncer de fetge. Molts usuaris han criticat Pedrerol per donar massa rellevància a unes declaracions del mateix lateral francès, en què explica que, durant la seva malaltia, va enviar un vídeo als seus companys d’equip, que li van dir que els havia afectat molt.

També Albert Rivera és notícia per una piulada en què afirma que Ciutadans no té possibilitat de governar a Catalunya perquè, segons ell, Podem dona suport als independentistes. Com també és comentada la possible investidura de Carles Puigdemont per Skype.

Les famoses xirigotes del Carnaval de Cadis han ultrapassat els límits, segons alguns tuitaires, després d’un vídeo viral en què es veu com representen en clau humorística la decapitació de Puigdemont.

Per altra banda, el portal El Mundo Today ha creat l’etiqueta #OvejaGate per unificar la reacció a les amenaces de la jutgessa, que els ha amenaçat amb accions penals per una notícia satírica sobre les ovelles que es crien a territori espanyol.