Poques hores abans del ple d’investidura al Parlament, Puigdemont ha tornat a fer bullir l’olla de la rumorologia amb una fotografia del passeig de Pujades, als afores del Parc de la Ciutadella, al seu compte d’Instagram. Alguns usuaris de Twitter també han carregat fort contra el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, per haver amenaçat els fills del president del Parlament, Roger Torrent.

Repassem amb l’Àlex Solà les tendències a les xarxes socials. La publicació de Puigdemont al seu Instagram ha fet disparar totes les alarmes sobre el seu possible retorn, de cara al ple d’investidura al Parlament. Molts tuitaires fan broma sobre la paranoia de la policia espanyola, que ha incrementat els controls a les fronteres i, fins i tot, al clavegueram del Parc de la Ciutadella.

Menys somriures han suscitat les declaracions de Pablo Casado, del PP, que va recordar al president del Parlament, Roger Torrent, que “té dues filles i sap a què s’ateny”. Unes paraules que li han valgut el qualificatiu de fatxa i de mafiós.

Escolta-ho aquí: