La Guàrdia Civil publica una piulada demanant que els Mossos d’Esquadra investiguin els fets però en el mateix tuit posa en dubte la professionalitat de la policia catalana. No obstant això, acaben rectificant amb un altre missatge demanant disculpes als mossos.

L’Àlex Solà repassa les tendències del dia a les xarxes socials. La difusió de la fotografia al portal Dolça Catalunya d’uns ninots que representen els tres partits polítics contraris al procés aixeca sospites.  Molts usuaris hi veuen indicis de manipulació i de “fake news”. Seguint la línia,  una família de Balsareny que denunciava, a la premsa i no a la policia, que els havien cremat la casa per tenir una bandera espanyola penjada al balcó. El compte de Twitter @CNICatalunya va desmuntar tota la història i va relatar la veritat del cas.

El nostre col·laborador  també ens explica la doble moral que es viu a Espanya: la policia no deixar passejar unes senyores per dur bufandes grogues a Mataró perquè Rajoy era a la vora però, en canvi, sí que permeten una manifestació de membres de l’ultradreta davant la seu de la CUP.