Les imatges de la neu i de la calamarsa han omplert la cronologia de bona part dels usuaris de les xarxes socials, que estaven emocionats de veure aquestes precipitacions, poc freqüents a la ciutat de Barcelona. D’altres, però, no s’han deixat impressionar i han continuat molt pendents de la situació política catalana. Fins i tot Carles Puigdemont ha volgut dir-hi la seva.

L’Àlex Solà ens porta diferents tuits en referència al temps. La nevada, o més ben dit, l’aiguaneu d’ahir va fer que alguns usuaris mostressin el seu entusiasme i d’altres, el seu sarcasme.

La neu, però, no va impedir que el tutaires opinessin, un dia més, sobre l’impàs de la política catalana. De nou, Carles Puigdemont va utilitzar Twitter per expressar el seu desacord amb el regal d’una associació de Turisme de Múrcia, Hostetur, als policies espanyols i guàrdies civils que van carregar contra la població catalana l’1-O. A més, el diari ‘ABC’ va fer saltar les alarmes quan va publicar que l’Anna Gabriel, diputada de la CUP, s’exiliaria a Veneçuela i l’allau de comentaris a Twitter la van convertir en un dels temes del moment.

Escolteu-ho aquí: