Des del bàndol unionista, el líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, titlla a Twitter de fracàs la manifestació i rep moltes respostes contràries a la seva opinió, perquè se’n critica la manca d’objectivitat respecte al procés català.

L’Àlex Solà repassa el més destacat a les xarxes socials. La manifestació del dissabte a Barcelona per l’alliberament dels presos polítics agafa força tant al carrer com a Twitter, ja que els independentistes aprofiten les seves piulades per reclamar la llibertat. En canvi, Xavier García Albiol piula que la concentració no ha tingut èxit, i els sobiranistes li contesten afirmant que el líder del PP a Catalunya no veu la realitat.

També el trencament del pacte Barcelona en Comú – PSC a l’Ajuntament de Barcelona es converteix en tendència i Ada Colau rep crítiques de tots els bàndols. L’anècdota negativa torna a ser una de política en què uns quants usuaris van demanar  que Marc Márquez celebrés el seu campionat del món amb una bandera espanyola durant la volta d’honor.