Les xarxes socials s’han omplert de missatges a favor i en contra de la decisió del president del Parlament, Roger Torrent, d’ajornar el ple d’investidura de Carles Puigdemont. Els escorcolls policials als voltants del Parc de la Ciutadella també han suscitat diversos comentaris, alguns amb caire satíric, a Twitter. Els usuaris tampoc no han passat per alt la celebració dels 50 anys del rei Felip VI.

L’Àlex Solà repassa les principals tendències a les xarxes socials. L’ajornament del ple d’investidura de Puigdemont ha estat una de les notícies més comentades. La picabaralla entre Junts per Catalunya i ERC per la decisió del president del Parlament, Roger Torrent, s’ha traslladat sobretot a Twitter.

El professor de la UPF Héctor López Bofill, per exemple, deia que “si @rogertorrent no estava disposat a ser suspès, multat, processat o empresonat per defensar la voluntat del poble de Catalunya, que no s’hagués presentat per diputat ni per president del Parlament”. Mentre que, en canvi, el professor de la URL, Eduard Voltas, el defensava perquè “mentre no es renunciï a res, passar la pilota a camp contrari em sembla intel·ligent”.

Una de les anècdotes de la jornada ha estat l’intercanvi de tuits entre el líder de Podem, Pablo Iglesias, i el cap visible de Catalunya en Comú-Podem, Xavier Domènech, arran dels escorcolls de la policia als vehicles que accedien al Parlament:

El 50è aniversari del rei Felip VI tampoc no ha passat inadvertit a les xarxes. Alguns usuaris han aprofitat per fer broma sobre la família reial i la imposició del Toisó d’Or a la infanta Leonor.

Escolta-ho aquí: