Els independentistes creuen que és una bona notícia, perquè el procés agafa més versemblança. En canvi, els unionistes valoren negativament la marxa del banc.

L’Àlex Solà repassa els temes més importants del Twitter. La notícia del canvi de seu del Banc Sabadell per una possible independència de Catalunya obté el protagonisme del dia. Entre els usuaris de la xarxa social hi ha divisió d’opinions: els independentistes ho veuen amb bons ulls i els unionistes, com una notícia dolenta.

També repassem altres tendències amb un toc més d’humor. Per exemple, la no emissió d”Els Simpsons‘ a Antena 3 a causa de l’allargament del programa ‘Espejo público’ pel tema de Catalunya. Molts tuitaires van entrar en pànic ja que es pensaven que no s’emetria més. D’altre banda, el nomenament d’Ishiguro com a Nobel de Literatura també ha causat humor al Twitter.

El Tribunal Constitucional també agafa força. Jordi Turull diu la seva sobre la suspensió del ple del Parlament de dilluns i afirma que encara no ha rebut la convocatòria.