Molts usuaris posen en dubte la imparcialitat de la justícia espanyola, ja que consideren que a l’Estat espanyol només es penalitzaran com a delictes d’odi els relats o publicacions que sigui contràries al govern del PP. Gran quantitat de tuitaires han tornat a reivindicar la llibertat d’expressió.

L’Àlex Solà repassa les tendències més destacades de la jornada. La nova interpretació de delictes d’odi, segons el ministre Zoido, fa enfadar molta gent a Twitter perquè consideren que no es tracta igual a tothom. Per altra banda, la Junta Electoral ha anunciat que sancionarà Mònica Terribas per fer dues editorials al ‘Matí de Catalunya Ràdio’. Un fet que també encén els ànims a les xarxes.

La detenció del protagonista del documental ‘Ciutat Morta’ per l’homicidi d’un home de 55 anys a Saragossa també es comenta a les xarxes, ja que molts mitjans de comunicació han titulat que un jove ocupa ha matat un home per dur uns tirants amb la bandera espanyola.

L’assumpte divertit del dia és que a Marta Rovira l’han entrevistada a Twitter, on va rebre preguntes peculiars i poc convencionals que van trencar amb la formalitat política.