El sector digital creen dia rere dia nous elements tecnològics per a facilitar-nos la vida. Cada cop n’hi ha més pensats per als pares i les mares, com ara un biberó que s’autoescalfa quan detecta que la temperatura no és la desitjada.

El Pipo Serrano s’ha proposat facilitar la vida als pares i mares novells. Per això ens parla d’alguns ginys i aplicacions que ens poden ser útils, quan ens endinsem en el món de la paternitat.

Snoo és un llitet de bebè que es mou de forma suau per tal que els petits s’adormin en un moment. El seu preu, però, està a tocar dels 1.000 euros. Una alternativa pot ser Lullabub, una espècie de sabates que es posen a les potes del llit i que, de forma sincronitzada, el van movent, tot creant un moviment relaxant. En aquest cas, el pressupost es redueix fins als 200 euros, aproximadament.

També ens pot ajudar l’aplicació Why Cry Analizer que, després d’escoltar el plor del nadó, ens dirà què li passa. I, si marxeu de casa i voleu saber si el petit dorm o es desperta, preneu nota de l’aplicació Monitor de Bebé 3G. Si deixem un mòbil a prop de la criatura, amb un altre el podem escoltar i, fins i tot, veure.

Molt interessant, també, pot resultar Liam Go, un biberó que s’escalfa automàticament quan detecta que la temperatura no és l’adequada. O un xumet de la marca Pacif-I que també serveix com a termòmetre. Parlant de xumets, Chupete Razbaby és el primer amb tancament automàtic per protegir-lo de la brutícia quan cau a terra. I, finalment, el Body Rapife, que incorpora uns dibuixos que canvien de color si el nen està per sobre de la temperatura que toca.

Escolta-ho aquí: