Segons el Nacional.cat, l’equip de campanya de Junts per Catalunya estaria pensant utilitzar hologrames per les eleccions del 21-D. Tot i això, encara no és definitiu, ja que hi troben un cost alt, possibles problemes tècnics i una alta complexitat.

Avui en Pipo Serrano ens parla d’una tècnica de la fotografia una mica futurista, però que cada cop s’utilitza més, tant en política com en el món de la música: l’holograma. Són unes imatges que es projecten sobre un suport que per una il·lusió òptica semblen tridimensionals.

En parlem amb Xavi Conesa, director de serveis a empreses o clients de VISYONS, per conèixer les particularitats dels hologrames i esbrinar si Puigdemont realment els ha encarregat aquesta pràctica per a la seva campanya electoral. Els hologrames ja es van utilitzar a l’Índia l’any 2014 quan el president del país actual, Narendra Modi, va utilitzar la tècnica de l’holografia per arribar a tota la població hindú. També els artistes Will I Am i Tupac han fet servir aquesta il·lusió òptica en diverses ocasions.