El Satisfyer és un dels regals més desitjats d’aquest Nadal. Aquest giny per a la masturbació femenina, centrat únicament en l’estimulació del clítoris, reivindica els genitals femenins en plena època d’empoderament femení. Una campanya viral a les xarxes socials n’ha impulsat el boca-orella i aquest Nadal ha aconseguit el seu rècord de vendes mundials durant el Black Friday.

Com funciona el satisfyer ?

Kathy Martínez, gestora de continguts de la botiga eròtica en línia Platanomelón, explica que es tracta de la primera joguina de clítoris que permet tenir més d’un orgasme a la vegada

Abans de triar, coneix bé la teva zona genital i deixa’t assessorar

Montse Iserte, psicòloga, sexòloga i fundadora de la botiga eròtica Vibracions, explica que la majoria de les dones no tenen orgasmes vaginals i necessiten l’estimulació del clítoris. Adeline Arànega, propietària de la primera botiga eròtica d’Espanya, Kitsch, diu que és molt  important l’autoconeixement de la zona genital abans de triar una joguina d’aquestes característiques.

Com sonen els succionadors de clítoris?

Hi ha estimuladors i succionadors de clítoris de moltes marques i amb diverses funcions. Els preus varien i estan entre els 40 euros i els 100. D’això també en depèn si fan o no massa soroll o si van connectats a l’electricitat. Hem comprovat com sonen en directe.

La sexualitat femenina en l’era digital

La revolució del Satisfyer arriba en un moment en què l’era digital potencia un model centrat en el consum immediat, com explica Marta Roqueta, autora de ‘La poma a la pantalla’ i periodista especialitzada en feminisme.

També han participat en la conversa la realitzadora i il·lustradora Lyona i Kim Hernàndez, membre del comitè de joves expertes de la sèrie de betevé ‘Oh my goig’. Recupera aquí la conversa sencera: