Web de jocs en línia

Enguany s’han superat els 2,3 milions anuals d’usuaris actius de jocs en línia a l’estat, aquells que realitzen al menys una aposta al mes, segons dades del sistema de control intern que s’aplica als 52 operadors de joc habilitats. A Espanya, en cinc anys ha augmentat un 369 % el nombre de jugadors (actius) que aposten a jocs d’atzar en línia: el mes de juny hi havia més de 883.000 jugadors registrats.

Més anuncis

El 2013 es van emetre 128.000 anuncis de joc en línia. Quatre anys més tard, el 2017, aquesta xifra s’ha disparat fins als 2,7 milions en tots els suports, segons la consultora InfoAdex. El sector aprofita múltiples suports publicitaris per mostrar una cara seductora, amb anuncis que protagonitzen famosos, com Neymar o Cristiano Ronaldo, actors o presentadors de televisió que prometen guanyar diners amb facilitat. En el seu afany per captar jugadors nous, l’estratègia de la indústria és regalar diners i bonificacions als usuaris que s’incorporen per primera vegada

Parlem de l’addició als jocs en línia amb la doctora Cristina Martínez, psicòloga de la Unitat de Joc Patològic de l’Hospital de Mataró; Francesc Pereandreu, president de l’Associació Catalana d’Addiccions Socials i, el Gerard, exaddicte als jocs en línia.

Aquí pots seguir la conversa sencera:

# BARCELONA, "APOSTES ONLINE"

# BARCELONA, "APOSTES ONLINE" amb, ▫Dra. Cristina Martínez, psicòloga de la unitat de Joc Patològic de l'Hospital de Mataró.▫Francesc Pereandreu, president associació catalana d'addiccions socials.

Posted by El matí de barcelona 91fm on Thursday, November 15, 2018