El govern d’Ada Colau planteja un redisseny urbanístic del 22@, el districte d’innovació de la ciutat, que preveu més habitatges de lloguer assequible i zona verda. El ‘Hasghtag Barcelona‘ analitza aquest dilluns el projecte i les principals crítiques que ha rebut per part d’entitats veïnals i l’oposició municipal.

22@ on vas?

Aquest dilluns, el ‘Hashtag Barcelona’ analitza el futur del 22@, el districte d’innovació de Barcelona que 18 anys després està pendent d’una revisió que ha desencadenat una tempesta política entre el govern de Barcelona en Comú i els grups de l’oposició. Es preveu un replantejament urbanístic amb més habitatge de lloguer assequible. N’hem parlat amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a divendres, de 9 a 10h:

Què és el pas de puça de Santa Llúcia?

Les tardes es comencen a allargar a partir d’aquesta setmana, en el tradicional pas de puça de Santa Llúcia, que comportarà l’augment progressiu d’hores de llum solar. Nhem parlat amb Joan Anton Català, químic quàntic i màster en astronomia i astrofísica, divulgador científic:

L’actualitat a les xarxes

L’autopista AP-7 ha estat la gran protagonista de les xarxes socials aquest cap de setmana, entre protestes de tallar i protestes d’obrir peatges. Molts s’inspiren amb França, però mentrestant ahir vam acabar ben distrets amb la gran final americana de futbol. Ens ho explica el Toni Noguera:

El resum esportiu

Ha estat un cap de setmana intens, amb dos derbis futbolístics. En Carles Alcoyent ens explica la golejada del Barça al camp de l’Espanyol (0-4), però sobretot l’intens enfrontament entre el Sant Andreu i l’Europa, que va acabar amb empat a un:

Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: