Ciutat de barcelona de rem

Com afecta la contaminació marítima la qualitat de l’aire de la ciutat? Aquest serà el tema a debat aquest dilluns al ‘Hashtag Barcelona‘, després que la ciutat s’hagi sumat al manifest per una zona de baixes emissions al Mediterrani. El programa analitza l’actualitat política de la setmana que se celebra el consell de ministres a la ciutat, i també recull els resultats de la primera volta de Primàries Barcelona.


Som prou estrictes amb la contaminació dels vaixells?

La contaminació marítima té conseqüències greus per la qualitat de l’aire: les emissions dels vaixells són les responsables del 9% dels òxids de nitrògen que respirem. És per això que Barcelona s’ha sumat al manifest per una zona de baixes emissions al Mediterrani. Aquest dilluns n’hem parlat al ‘Hashtag Barcelona’ amb:

Segueix el debat aquí en directe, cada dia, de dilluns a divendres, de 9 a 10h:

 

La setmana del 21-D

Divendres, coincidint amb el consell de ministres a la Llotja de Mar, hi ha plenari de l’Ajuntament de Barcelona. Al carrer hi haurà protestes dels CDR’s, l’ANC i Òmnium, a més dels taxistes. En parlem amb la regidora de la CUP-Capgirem Barcelona, Maria Rovira:

Graupera guanya les Primàries Barcelona

Parlem del resultat de les Primàries Barcelona, que ha guanyat Jordi Graupera amb gairebé un 80 % dels vots. Hi han participat més de 10.000 persones. En parlem amb la portaveu de Primàries Barcelona, Anna Arqué.

L’actualitat a les xarxes

Ciutadans no són benvinguts a la fira del Gall, Arrimadas fa de pitonissa i pronostica violència per divendres i, mentrestant, el 80% que vol un referèndum veu amb preocupació la visita de 9.000 policies a Barcelona. Alguns d’ells ja comencen a proferir amenaces. Ens ho explica el Toni Noguera:

Aquí us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: