L’Eixample vol respirar

Autèntiques autopistes urbanes travessen l’Eixample, el districte on hi ha una densitat de població de les més altes d’Europa. Pels sis carrils del carrer d’Aragó passen cada dia més de 85.000 vehicles al dia, responsables de gran part de la contaminació que els habitants de l’Eixample ja no estan disposats a continuar respirant.

Un debat amb:

    • Manel Bonet, portaveu de la plataforma Eixample Respira
    • Frederic Ximeno, comissionat d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona
    • Elisenda Lozano, directora de l’Escola Auró
    • Roman Martín, veí de l’Eixample que ha denunciat l’Ajuntament

L’oposició reclama un ple extraordinari sobre seguretat

De moment, l’alcaldessa Ada Colau ha convocat una reunió de la Junta de Seguretat Local per divendres 19 de juliol, mentre continua augmentant la preocupació de veïns de Ciutat Vella i comerciants del centre de la ciutat per l’augment de robatoris i fets delictius. Entrevistem Luz Guilarte, presidenta del grup municipal de Cs a l’ajuntament de Barcelona.


Cremes solars ben etiquetades

Les cremes solars que l’OCU demanava retirar estan etiquetades correctament. Es tracta de l’esprai d’Isidin Pediatrics +50 i Babaria Pediatrics +50 . La notícia va aixecar molta polèmica sobre el mètode que havia fer servir l’OCU per analitzar els productes. Entrevista amb Eulàlia Mateu, membre de la vocalia de dermofarmàcia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.


La fonoteca

El periodista Nil Via ens transporta aquesta setmana als estius de fa 40 anys.


Xarxes

L’actualitat de Twitter vista a través de la mirada incisiva de l’Albert Puyuelo.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: