mosso d'esquadra

El futur del Port Olímpic i el debat sobre la inseguretat centren els continguts d’avui a ‘El matí de Barcelona’. Quin ha de ser el futur del Port Olímpic? Després de la mort d’una noia de 26 anys apunyalada en un local d’oci nocturn la setmana passada, el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, va afirmar que el Port Olímpic no es pot convertir en un punt de conflicte permanent. La intenció de l’Ajuntament és eliminar l’oci nocturn a partir de l’any que ve.


Quin serà el futur del Port Olímpic?

Entrevistem Janet Sanz, tinenta d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, per parlar dels últims esdeveniments violents que han tingut lloc al Port Olímpic i per saber quin serà el futur d’aquest espai.


Barcelona, en el punt de mira per la inseguretat

Durant aquests mesos d’estiu hi ha hagut nou homicidis a la ciutat. Han augmentat els furts i robatoris i les escenes de baralles violentes al carrer són habituals.
Hi ha crisi de seguretat a Barcelona? Fins a quin punt la ciutat és víctima d’una campanya de desprestigi com va denunciar l’alcaldessa Ada Colau? Com viuen aquesta situació els veïns dels barris que més pateixen aquesta situació?

En parlem al ‘Hashtag Barcelona’ amb

  • Jofre Montoto, analista de seguretat
  • Daniel Limones, degà del Col·legi de Criminòlegs de Catalunya i professor de la UOC
  • Jordi Giró, president de l’Associaicó de Veïns de la Vila Olímpica
  • Manel Martínez Vicente, vicepresident de l’Associació de Veïns de la Barceloneta i portaveu del Tsunami Veïnal
  • Ramon Tur, veí del barri del Maresme
  • Lluís González, veí del barri del Raval


Xarxes

Repassarem l’actualitat que s’ha fet més viral a les xarxes amb Toni Noguera. El tornado que ha sorprès als barcelonins, la política a pocs dies de la diada o la mort del mite Camilo Sesto són alguns dels temes que abordem en aquesta secció.


Esports

Carles Alcoyent ens acompanya per fer un repàs dels resultats esportius del cap de setmana.


Barcelona Plató

Barcelona, la segona ciutat amb més rodatges de tot l’estat, segons el rànquing del ‘Barcelona plató’. Amb Roger Granel.