Avui parlem de com actua l’Ajuntament contra les empreses de distribució de patinets elèctrics que no tenen llicència i fem un repàs dels ‘Hashtags’ de la setmana.


La Guàrdia Urbana requisa patinets elèctrics d’empreses sense llicència

S’ha engegat un dispositiu que ha retirat del carrer 27 patinets aquesta nit passada i ja en són 60 en total. També ha tret de circulació 16 cadires elèctriques d’empreses que no compleixen la normativa. En parlem amb Rosa Alarcón, regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

També parlem de Jordi Tomàs, director de Màrqueting i Comunicació de Reby.


El podcast del ‘Hashtag Barcelona’

L’actualitat barcelonina de la setmana condensada en 20 minuts: la seguretat a la ciutat, l’inici del curs escolar 2019-2020 i els principals reptes polítics dels propers mesos.


Esports

Els esports de proximitat amb el periodista de betevé esports Carles Alcoyent.


Ambigu

L’actor i guionista Enric Cambray repassa els principals espectacles d’aquesta temporada teatral i explica la polèmica de la gala Catalunya Aixeca el Teló, que va indignar l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics.


Xarxes

L’Albert Puyuelo comenta l’actualitat a través de les xarxes. Parla de com ha anat el primer dia d’escola i les reaccions que encara s’escolten de la Diada.


Barcelona Plató

Les novetats del sector audiovisual de la ciutat, amb Roger Granel.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: