imatge de seients buits a la Sala del Plenari Carles Pi i Sunyer de l'Ajuntament de Barcelona

A un dia de l’1-O

Demà es compleixen dos anys de l’1 d’octubre. L’ANC ha convocat una manifestació a Barcelona i també marxes a la presó de Lledoners. La manifestació de Barcelona començarà a les set de la tarda a la plaça de Catalunya i acabarà a l’Institut Balmes, un dels punts on va haver càrregues per impedir el referèndum. Entrevistem el David Fernàndez, secretari nacional de l’ANC.


Primer ple del mandat

Aquest matí es fa el primer ple ordinari del mandat. Durant la sessió es debatrà la proposta d’Esquerra per aplicar un recàrrec a l’impost turístic que es va quedar íntegrament al consistori. En parlem amb el responsable de política municipal de betevéMarc Garcia.


Es prohibirà el fum a les terrasses?

El Departament de Salut ja treballa en una nova llei d’addiccions que, entre altres coses, inclou prohibir fumar a les terrasses de bars i restaurants. Es valorarà tirar endavant aquesta proposta després de fer inspeccions de sanitat a les terrasses, moltes no compleixen la normativa que impera actualment. Un debat amb:

    • Nacho Prats, director general del Grup Pepa Tomate
    • Joan Lozano, Grup d’Atenció Primària d’Abordatge al Tabaquisme
    • Pere Marine, portaveu de Terrasses de la FAVB
    • Raquel Fernández, presidenta de l’associació nofumadores.org

Xarxes

La situació política catalana i l’empresonament de set persones acusades de terrorisme centren la majoria de reaccions de les xarxes aquest cap de setmana. El Toni Noguera ens ho explica.


Barcelona Plató

L’actualitat audiovisual de la ciutat amb el Roger Granel.


Esports

El periodista de ‘btv esports’ Carles Alcoyent fa un repàs dels resultats esportius del cap de setmana.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: