Imatge de roba estesa

El CAP Raval Nord, a la Misericòrdia

El CAP Raval Nord s’ubicarà, finalment, a la Capella de la Misericòrdia. Així ho han acordat l’Ajuntament i el Departament de Salut. L’ampliació del MACBA, que fins ara tenia la cessió d’aquest espai, es farà en un nou edifici annex al convent dels Àngels. Les administracions es feliciten per haver assolit un acord que satisfà a totes les parts. En parlem amb Antònia Raya és infermera del CAP Raval Nord i membre de la plataforma del mateix nom.


Agbar manté la concessió de l’aigua

El Tribunal Suprem avala la concessió a Agbar pel servei d’aigua a Barcelona. La sentència és un fort revés als plans del govern Colau per municipalitzar l’aigua, ja que desfà el primer pronunciament del TSJC, que ara fa 3 anys va anul·lar la concessió a Aigües de Barcelona perquè no s’havia fet amb un concurs públic. En parlem amb Míriam Planas, portaveu de la Plataforma Aigua és Vida.


Les cares de la pobresa a Barcelona

Avui parlem de les cares de la pobresa, coincidint amb el gran recapte, que tindrà lloc demà i demà passat a la ciutat, i una iniciativa d’Arrels que, aquest dissabte, proposa dormir al carrer per sensibilitzar sobre les persones sense llar. També analitzarem l’informe de la UB fet públic ahir, on es destaca que el 12’2 % de les persones sense llar a la ciutat són dones. Una conversa amb:


Desallotjada l’acampada de Pl. de Sant Jaume

La Guàrdia Urbana ha desallotjat a les sis del matí els joves que han passat la nit a plaça Sant Jaume. Els han despertat i els han fet aixecar i desmuntar el petit campament que havien improvisat per dormir al ras. Una trentena de persones havia decidit passar-hi la nit per demanar explicacions a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després del desallotjament de l’acampada de la plaça Universitat la matinada de dimecres. En parlem amb Jaume Sabrià, portaveu de l’acampada.


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera.


Obro Fil

L’Àlex Solà desgrana la “mort” digital un dels grans tweetstars de l’independentisme, el @CNICatalunya.


Esports

Carles Alcoyent, fa un resum de l’actualitat esportiva.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: