Fa 39 anys que la Carme Sueiro treballa al Mercat de Felip II, a la Sagrera, un equipament que també abasteix els barris del Congrés i de Navas. Els dolços de la seva parada perfumen l’entrada d’un mercat que va obrir portes fa 52 anys. La Carme atén la clientela amb un somriure, la gran varietat de pastes dolces provinents d’arreu de l’estat posen de bon humor qualsevol que s’aturi al davant
El triomf dels dolços sense sucre
Els hàbits saludables han fet girar la truita, actualment en aquesta parada el 70 % de les vendes són pastes fetes amb edulcorants. El sector de les brioixeria artesanes s’ha posat les piles i ha millorat molt el gust d’uns productes sense sucre que tenen molta acceptació entre els amants dels dolços.
Tradició rebostera
La galeta amb trossets de xocolata és la més demanada entre aquells qui han desterrat el sucre de la dieta, mentre que la tradicional espanyoleta segueix com a producte estrella en aquest negoci que no ha oblidat mai la tradició rebostera de l’estat.
Escolta aquí l’entrevista que li hem fet a la Carme Sueiro, d’El Rebost de la Carme