En el Dia Mundial de la Ràdio reunim a betevé 91.0 fm quatre grans artífexs de la ràdio a Catalunya. Sergi Mas, Rosa Badia, Albert Malla i Ramon Hernàndez comparteixen amb la Núria Ferré i els oients del programa històries del dia a dia de l’ofici de la ràdio i anècdotes com aquestes:

El volum alt i les orelles doblegades dels locutors

En Sergi Mas destaca que tots els locutors tenen el volum dels auriculars al màxim i l’Albert Malla acaba ensenyant la seva orella doblegada pels auriculars:

Odette Pinto bevia sorollosament

En Ramon Hernàndez i la Rosa Badia recorden els temps en què els guions s’escrivien amb màquina d’escriure, quan els àudios dels informatius estaven en cintes de Revox o cartutxos. Mas recorda quan llegia butlletins al costat de Luis Arribas Castro estirat en un sofà sense camisa o amb Odette Pinto bevent te sorollosament.

La pipa trencada de Fernández Abajo

En Sergi Mas explica una divertida anècdota del locutor Fernández Abajo i el seu tècnic, que, nerviós, no va fer el que havien pactat per anunciar la mort d’un esportista. Les conseqüències de la manca de comunicació entre tècnic i locutor són hilarants.

Recupera la conversa sencera: