La campanya “Desmilitaritzem l’educació” denuncia la impunitat del president de la Fira de Barcelona, que, asseguren, “any rere any imposa la presència de les forces armades al Saló de l’Ensenyament, quan el Parlament hi ha votat en contra”.

Jordi Muñoz, de  la campanya “Desmilitaritzem l’educació”, denuncia al programa ‘El matí de Barcelona’ la impunitat del  del president de Fira de Barcelona. Assegura  que “any rere any imposa la presència de les forces armades al Saló de l’Ensenyament  quan en Parlament va aprovar que l’Exèrcit no havia d’estar present en espais educatius”.

Videojocs com a reclam al Saló de l’Ensenyament

En un debat sobre la  presència  de l’Exèrcit al Saló de l’Ensenyament, Ainhoa Ruiz , del Centre Delàs,  ha explicat també que  l’Exèrcit utilitza videojocs com a reclam. Segons ha dit, això “t’allunya totalment del que és realment la guerra, et diu que  és divertit”. En canvi, afegeix que treballar per la pau és molt més esforçat i no té aquest tipus d’eines. Ruiz també ha denunciat que el terrorisme ha accelerat la presència de l’exèrcit al carrer, donat que  la por és un sentiment molt fàcil que es pot fer servir com a eina política. Escolteu la  conversa aquí: