Barcelona és un punt de referència pel que fa a l’emprenedoria tecnològica i es considerada una ciutat intel·ligent, la qual actualment està en procés de sensorització per obtenir dades i optimitzar informació.

L’Òscar Montero ens parla dels emprenedors tecnològics que cada dia en són més gràcies a les inversions públiques. Són considerats l’energia i el motor de l’economia mundial. En plena era digital o informàtica es desenvolupen molts projectes dins l’àmbit tecnològic, que pot des d’un motor de cotxe fins a una app, i la majoria d’aquests acaben tenint un enfocament industrial, una producció en sèrie.

Fa pocs dies es va celebrar l’Smart City Expo World Congress a la fira de l’Hospitalet. El nostres col·laborador va entrevistar el Xavi Safond i el Christian Rosiña, dos joves talents aficionats a les noves idees i els nous enginys relacionats amb les bateries. Ens expliquen quins projectes porten entre mans i com veuen el futur de les noves tecnologies aplicades a  la ciutat Barcelona.