L’ambient preestiuenc dels darrers dies de moment no s’ha traduït en forma d’un increment evident de la temperatura superficial del mar. El sol ens convidarà a gaudir de les platges de la ciutat al llarg del cap de setmana, malgrat que fora de l’aigua dissabte el termòmetre es mantindrà força contingut.

Com cada divendres -i des de fa unes poques setmana- el repte d’‘El matí de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, ha consistit a conèixer la temperatura superficial de l’aigua del mar a les platges de la ciutat.

Aquest divendres a les nou del matí la temperatura a 0,5 metres de profunditat, a la punta de l’espigó de la Mar Bella , assenyalava 18,4 ºC, un registre lleugerament superior al de la setmana passada (18,2 ºC).Es tracta d’una mesura aproximada, però prou indicativa per saber de primera mà quines seran les condicions el cap de setmana.

Bona mar i cel radiant divendres al matí a la platja del Bogatell

El sol ens acompanyarà dissabte, tot i algun núvol baix inofensiu. La temperatura a la sorra voltarà els 20-22 ºC al migdia i l’índex UVI previst serà molt alt (8), per tant, serà imprescindible posar-se crema solar de forma freqüent.

Diumenge la temperatura tendirà a pujar, tant pel que fa a la mínima com la màxima, però el cel es mostrarà una mica més enterbolit a causa del pas de capes de núvols alts i prims. La situació marítima també serà bona els pròxims dies.

La setmana vinent s’iniciarà amb més variabilitat i amb temperatura superior a l’habitual. L’ambient tornarà a ser gairebé estiuenc amb el pas dels dies.

A continuació podeu veure les imatges corresponents a la mesura de l’aigua del mar enregistrades en directe des de la Mar Bella i publicades a través del compte de twitter de @btveltemps.

A el blog del temps podeu trobar també dades de la temperatura superficial del mar a la Barceloneta.

La méteo del cap de setmana en directe des de l’espigó de la Mar Bella https://t.co/N1tbiLTrpy