Barcelona és la destinació escollida pel rodatge d”Él árbol de la sangre’, on hi apareixen els actors barcelonins Álvaro Cervantes i Úrsula Corberó, entre d’altres.

El Roger Granel repassa l’actualitat audiovisual de Barcelona. Avui entrevista Jofre Farré, director de producció de la pel·lícula ‘El árbol de la sangre’, per conèixer en profunditat el film. També ens comenta les restriccions de Nadal, que afectaran els rodatges que es produeixin en aquestes dates a la ciutat.

Com cada setmana, el nostre col·laborador, ens fa cinc cèntims dels esdeveniments relacionats amb el món audiovisual a Barcelona. Com, per exemple, el festival El Despertar de la Música, que s’estrenarà aquest dissabte dia 16 de desembre, coincidint amb l’estrena d”Star Wars VIII: Els últims Jedi’. Durant el festival, s’interpretarà la banda sonora clàssica de la saga de la Guerra de les Galàxies. Del 15 al 19 de desembre també se celebra la Mostra de Cinema Italià als cinemes Verdi.

A més, el Roger ens parla de dues pel·lícules de l’any 1976 que van tenir Barcelona com a protagonista: “Las largas vacaciones del 36” i “La ciutat cremada”.