Imatge de Les Tres Torres

Activat el pla Inuncat

Protecció Civil activa el pla Inuncat pel risc de pluges abundants. A Barcelona, es podran arribar a acumular fins a 100 litres per metre quadrat. Parlem amb Rosa Mata, cap de guàrdia de protecció civil.


Pla d’atenció psicològica per els aldarulls

Arran els aldarulls dels darrers dies al carrer, Barcelona ha activat el pla de de resposta per a incidents amb múltiples afectats que existeix des del 2017 i que es va aplicar per primera vegada després dels atemptats del 17 d’agost. . Entrevistem Ingeborg Porcar, directora de la unitat de trauma, crisi i conflicte de Barcelona i de la Facultat de psicologia de la UAB, avui en coneixem tots els detalls.


El Síndic contra les bales de goma

El síndic de Greuges i el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, han demanat prohibir l’ús de pilotes de goma a tots els cossos policials que actuïn a Catalunya. Han assegurat que provoquen lesions irreversibles i consideren que les pilotes de goma no són un instrument segur per garantir l’ordre públic. En parlem amb el president del Síndic, Rafael Ribó.


Tsunami digital: la mobilització a través de les xarxes

Han sorgit diferents comptes de Telegram, la majoria, que informen minut a minut de les accions de protesta que es van convocant en resposta a la sentència del Tribunal Suprem. Avui reflexionem sobre com s’estan organitzant les protestes a través d’aquestes xarxes i mirarem d’esbrinar si la llei empara o no aquestes convocatòries anònimes per internet. A debat amb:

  • Josep Maria Ganyet, professor comunicació audiovisual UPF
  • Marco Aparicio, doctor en Dret Públic i president de l’observatori DESC
  • Enric Luján, professor de Ciència Politica de la UB

Xarxes

Les xarxes socials no paren. Amb Toni Noguera descobrim quines han estat les notícies i comentaris que han tingut més impacte.


Agenda

Quines activitats fer a la ciutat? La Bea Rodríguez fa la seva tria.


Esports

Carles Alcoyent explica el panorama esportiu de la ciutat.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: