Imatge de La Trinitat Nova

Segons un estudi d’IS Global, córrer a Barcelona és beneficiós per a la salut, malgrat la contaminació. Aquest dimarts, el ‘Hashtag Barcelona‘ parla amb atletes sobre la importància de triar bé els llocs i les hores en què es fa la pràctica esportiva a l’aire lliure. El programa també conversa amb la parella de Joaquim Forn, Laura Masvidal, després que s’hagi fet públic que li ha tocat fer de president de mesa electoral el 28-A.


Córrer entre la contaminació

El ‘Hashtag Barcelona‘ analitza aquest dimarts l’impacte de la contaminació en una de les pràctiques esportives a l’aire lliure amb més adeptes a la ciutat: córrer i les curses. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9 a 10 h:


Forn, president de mesa electoral?

La parella de Joaquim Forn, Laura Masvidal, ha fet públic que l’alcaldable de Junts Per Catalunya demanarà sortir de la presó per exercir el seu deure com a ciutadà. Mentrestant, el candidat d’ERC, Ernest Maragall, demana fer un debat amb Forn i la resta de candidats al centre penitenciari de Soto del Real. En parlem amb Laura Masvidal, parella de Joaquim Forn i membre de l’Associació Catalana pels Drets Civils:


L’actualitat a les xarxes

La vaga del metro ha deixat traumatitzades les xarxes socials de Barcelona, però els que surten més mal parats són els polítics que s’atreveixen a convertir-se en “trending topics” amb les seves sortides de to diàries. Ahir, Dia Mundial del Poble Gitano -molt celebrat a Twitter-, li va tocar rebre a Pablo Casado. Ens ho explica el Toni Noguera:


La fonoteca

La figura de Porcioles, l’alcalde franquista de Barcelona, retorna del passat amb el Nil Via:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: