Port Olímpic

Nou Govern espanyol

Pedro Sánchez ja és des d’aquest dimecres president del Govern espanyol, després d’haver superat ahir, per només dos vots i en segona volta, el debat d’investidura, marcat per un to molt agre. El líder del PSOE prendrà possessió del càrrec de manera immediata, però, en canvi, no anunciarà el seu executiu fins a la setmana que ve. Ho valorem amb Mar García Puig, diputada per Barcelona d’En Comú Podem al Congrés:


Avís dels taxistes

El sector del taxi es planteja convocar noves mobilitzacions, si no es fan passos per garantir el compliment del decret que regula el funcionament dels VTC abans del Mobile World Congress. En la reunió d’aquest dimarts amb les administracions per mirar d’evitar les protestes, es van fer passos importants, però encara insuficients. La Generalitat, l’Àrea Metropolitana i l’Ajuntament de Barcelona s’han compromès a crear un distintiu per assenyalar els dies de descans dels VTC. En parlem amb Tito Álvarez, portaveu d’Elite Taxi:


És segur l’oci nocturn a Barcelona?

Aquest 2020, l’Ajuntament assumirà la gestió del Port Olímpic i no renovarà les concessions a les discoteques i als locals d’oci nocturn, que en desapareixeran a partir del mes de maig. El govern municipal les ha assenyalades com a exemple del problema d’inseguretat que sovint s’associa al món de la nit. I és que, durant l’any passat, dues persones van morir en diferents baralles al voltant del Port Olímpic, on també es van denunciar, com a mínim, dues agressions sexuals. Ho debatem amb:


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


La fonoteca

El Nil Via ens fa memòria de la relació històrica entre Barcelona i la contaminació:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: