Aquest dijous, ens interessem per conèixer l’estat actual de la convivència entre els taxistes i els conductors de VTC. Després de l’entrada en vigor del decret que regula les plataformes com Uber o Cabify, ha desaparegut el conflicte? També parlem amb el Síndic de Greuges per conèixer millor les restriccions de trànsit que proposa per frenar la contaminació i ens informem sobre les novetats d’una nova edició del Tast a la Rambla.


Taxistes i VTC: s’ha acabat el conflicte?

Taxistes i conductors de VTC van protagonitzar fa mig any un conflicte que ha acabat amb l’entrada en vigor d’una nova regulació que, per les plataformes com Uber i Cabify, significava el final del seu negoci. Quina és la seva situació a dia d’avui? S’ha acabat el conflicte entre els dos col·lectius al carrer, però continua per la via judicial? En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


El Síndic demana més restriccions de trànsit

El Síndic de Greuges de Catalunya reclama més mesures per frenar la contaminació atmosfèrica. Les que hi ha actualment les considera insuficients i planteja la necessitat, per exemple, de restringir la circulació de vehicles a les zones més contaminades o establir un peatge diari d’accés a determinats barris. En parlem amb el Síndic de Greuges, Rafael Ribó:


Torna el Tast a la Rambla

La cita gastronòmica arriba a la sisena edició. En repassem les principals novetats amb el president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar:


L’actualitat a les xarxes

L’estira i arronsa entre Maragall i Colau en les negociacions per l’alcaldia de Barcelona, el nou logotip de Correus que amb prou feines es nota i la fotografia de Pablo Iglesias amb Heidi i Echenique són algunes de les perles que ens porta l’Albert Puyuelo:


Les “breiking news”

La Dolors Boatella ens parla de l’exhumació fail de Franco, les noves portes de seguretat del metro i el nou hit de l’estiu de Letícia Sabater:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: