Imatge del Parc i la Llacuna del Poblenou

Aquest dimarts, en un nou debat temàtic sobre el 8-M, analitzem les barreres de gènere que han de superar les dones amb professions fortament masculinitzades. La presència de l’autobús d’Hazte Oír a Barcelona i la violència de la policia l’1 d’octubre són altres qüestions també destacades a ‘El matí de Barcelona‘.


Dones en professions masculinitzades

Quatre dones que treballen en professions amb forta presència masculina ens expliquen com han superat les barreres de gènere en l’àmbit laboral. Existeixen encara feines masculinitzades i aquest dimarts ens preguntem quines i per què al ‘Hashtag Barcelona‘. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


La violència de l’1 d’octubre

El número 2 d’Interior, José Antonio Nieto, ha negat aquest dilluns que es produïssin càrregues policials l’1 d’octubre, durant el judici al Tribunal Suprem. En parlem amb Núria Garrido, presidenta de l’Associació de Juristes pels Drets Humans:


Hazte Oír explica la seva campanya a Barcelona

El polèmic autocar d’Hazte Oír, que insta els partits de dreta i ultradreta espanyols a derogar les lleis sobre violència de gènere, ja és a Barcelona. La setmana passada va recórrer els carrers de Madrid. En parlem amb Maria Rovira, regidora del Grup Municipal de CUP-Capgirem Barcelona:


L’actualitat a les xarxes

Les xarxes socials parlaven ahir de ‘Sensación de Vivir’, entremig de polèmiques sobre feminisme, un bus que va acabar totalmente devastado, declaracions de vergonya aliena a la ràdio i al Judici i actuacions de cabecillas del CDR. Ho repassem tot plegat amb el Toni Noguera:


La Fonoteca

El Nil Via recupera fragments sonors que ens recorden el caràcter i la personalitat de Pepe Rubianes, 10 anys després de la seva mort:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: