Imatge de roba estesa

Aquest dimarts expliquem els motius de la vaga general del 21 de febrer: qui l’ha convocat, per què i qui s’hi ha adherit fins ara? Es tracta d’una vaga per motius laborals o exclusivament política? Aquesta és el tema a debat al ‘Hashtag Barcelona‘. El programa també tracta la suspensió durant un any de la concessió de llicències de bars restaurants i locals d’oci al carrer de Girona i als seus voltants, i el projecte de superilla de la Dreta de l’Eixample.


Vaga general o vaga política ?

La intersindical-CSC ajorna la vaga del 7 de febrer , finalment es farà el 21 de febrer perquè així li han demanat alguns comitès de vaga de poblacions per tenir més dies i ‘fer-ho més gros’ . El sindicat independentista Intersindical-CSC ha convocat una vaga amb el lema” Sense drets no hi ha llibertat”. S’hi han adherit les principals entitats sobiranistes i el sindicat USTEC, però, en canvi, no ha fet CCOO perquè considera que no és una vaga per motius laborals. En parlem amb:


Dubtes sobre la pacificació del carrer Girona

L’Ajuntament vol evitar la fórmula d’Enric Granados al carrer de Girona i, en canvi, vol repetir l’experiència de Sant Antoni. Per això ha suspès durant un any la concessió de llicències de bars i restaurants. Què en pensen els comerciants? En parlem amb Xavier Llobet, president de Cor Eixample:


L’actualitat a les xarxes

Maduro, Guaidó i els tambors de guerra a Veneçuela s’estan convertint en un dels temes de 2019 a les xarxes socials. Al mateix temps, Twitter celebra el dia mundial contra el càncer i ERC esvalota el galliner en anunciar que es nega a votar els pressupostos. Ens ho explica el Toni Noguera:


Gimcana cultural

La Bea Rodriguez recomana aquesta setmana la mostra “Si mireu el vent d’on ve”, a l’Arts Santa Mònica, que commemora els cinquanta anys del “Grup de Folk”, que va popularitzar cançons en català com com ‘Puff, el drac màgic’ o ‘Kumbaià’, durant la dictadura franquista:

Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: