Imatge del moll del rellotge i de pescadors

La reforma horària es comença a concretar aquest dimarts amb les mesures que aprovarà el govern de la Generalitat per avançar cap a uns nous horaris que facin més compatible la vida laboral, social i familiar. Les conclusions del judici del procés al Tribunal Suprem i un mapa interactiu sobre la contaminació als carrers de la ciutat són també altres qüestions destacades a ‘El matí de Barcelona‘.


Es posa en marxa la reforma horària

Aquest dimarts, el govern de la Generalitat aprova les primeres mesures per complir els requisits de la reforma horària com, per exemple, evitar els sopars institucionals, canviant-los per esmorzars o dinars, i tancar els edificis públics abans de les vuit del vespre. Internament, es vol convocar les reunions a les quatre de la tarda i acabar-les, com a molt tard, a les sis. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Les conclusions del judici

Aquest dimarts arriba un dels moments clau del judici del procés: l’exposició al Tribunal Suprem de les conclusions definitives de les acusacions. Al matí serà el torn dels quatre fiscals i, a la tarda, de l’advocacia de l’estat i de Vox. En parlem amb Anna Boza, advocada penalista i civil:


La contaminació, carrer a carrer

Aquesta setmana, s’ha posat en marxa un mapa interactiu que permet preveure els desplaçaments a la ciutat, a peu o en bicicleta, en funció de la contaminació. En parlem amb Laia Romero, directora de Lobelia:


L’actualitat a les xarxes

La decisió del Suprem de no permetre a Jordi Sànchez de participar en les converses amb el rei, el nou sistema operatiu d’Apple, la nova samarreta del Barça i el nou ‘hit’ de Letícia Sabater, entre les qüestions més comentades a les xarxes. Ens ho explica l’Albert Puyuelo:


Gimcana cultural

La Bea Rodríguez ens presenta algunes propostes per als pròxims dies, com el Tast a la Rambla, la Setmana de les Terrasses o el Festival Píndoles, entre d’altres:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: