Imatge del Baix Guinardó

En ple període de preinscripció escolar, aquest dijous el ‘Hashtag Barcelona‘ analitza l’oferta de places escolars públiques a Barcelona. Són suficients a la primària? Aquest any s’han creat sis línies addicionals a P3, els anomenats “bolets”. Segons la FAPAC, a més a més, a Barcelona tampoc no es garanteix l’accés a places públiques a secundària.


Nous “bolets” a les escoles per la manca de places públiques

Ja està oberta la preinscripció escolar del curs 2019-20120, amb la creació de 6 línies addicionals o “bolets”, per la manca de places públiques. Es tracta d’una solució provisional, però que els últims anys s’ha convertit en crònica. Són un pedaç els “bolets”? Afecten a la qualitat de l’educació? Tot és culpa d’una mala planificació? En parlem amb:

Segueix aquí en directe la conversa:


Entrevista a Josep Maria Tamarit,catedràtic de dret penal de la UOC

Josep Maria Tamarit, catedràtic de dret penal de la UOC, considera que el Tribunal Suprem té un motiu extra per excarcerar els presos candidats a les eleccions, que “s’interfereix en el seu dret de participació política”.


L’actualitat a les xarxes

En Toni Noguera  repassa les últimes novetats sobre les eleccions espanyoles a les xarxes socials:


Les breaking news

La Dolors Boatella comenta l’inici de la campanya de la declaració de la Renda, com una de les notícies de la setmana més destacades segons el seu criteri.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: