Imatge de la Sagrada Família

Les conseqüències que tindrà per a les empreses de VTC el decret aprovat aquest dimarts per la Generalitat són imprevisibles: marxaran de Barcelona, com asseguren? També aprofundim en la polèmica per l’ampliació del MACBA. Existeix una alternativa a la capella de la Misericòrdia, on l’Ajuntament vol ubicar el nou CAP del Raval Nord? La pregunta del debat del ‘Hashtag Barcelona’ és com han revolucionat plataformes com Netflix la manera com mirem la televisió i com estan canviant també les produccions audiovisuals per adaptar-se als nous temps.


Nous consums audiovisuals

L’espectador tria quan, com i on. No com abans, quan depenia del dia i l’hora que triava el programador. D’això ja en fa temps, però la irrupció de plataformes com Netflix han revolucionat encara més els hàbits de consum audiovisual. Quin és el model de negoci de Netflix? Quins canvis ha provocat en models històricament tradicionals com el de betevé? En parlem amb:

Seguiu el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


El futur incert dels VTC

Després de l’aprovació del decret de regulació de les VTC, els conductors han abandonat la Diagonal, mentre les empreses preparen una querella contra el govern de la Generalitat perquè, segons ells, la nova normativa els condemna al tancament. En parlem amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Isidre Gavín.


La disputa per la capella de la Misericòrdia

Existeix una alternativa per ampliar el CAP del Raval Nord a l’edifici del costat i deixar que el MACBA ocupi la capella de la Misericòrdia? Això és el que va assegurar ahir a ‘El matí de Barcelona’ el director del museu, Ferran Barenblit. Però la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, en canvi, es mostra partidària de revocar la cessió de l’espai al Museu:


L’actualitat a les xarxes

El compte de Twitter “troll” d’un fiscal de la justícia espanyola el porta al descrèdit públic, així com la suposada categoria de “Democràcia Plena” d’Espanya. Twitter revela totes les sospites sobre la policia espanyola, que hauria contactat repetidament amb l’imam de Ripoll abans dels atemptats de Barcelona. Tot plegat, ens ho explica el Toni Noguera:


La fonoteca

Obrim la fonoteca del Nil Via per recuperar fragments que expliquen la història del Gran teatre del Liceu, el dia abans que es compleixin 25 anys de l’incendi que el va destruir per complet:

Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: