La condemna a 21 anys de presó per a Joaquín Benítez per haver abusat de 4 alumnes és un dels temes destacats aquest dimarts a “El matí de Barcelona”, que analitza les conseqüències de la sentència per als Maristes. El programa també para atenció a la realitat de Barcelona i els seus barris oblidats, a través de l’exposició fotogràfica “Setze barris Mil ciutats”.


Barris oblidats de Barcelona

“Setze barris, mil ciutats” és el títol d’un projecte fotogràfic que vol donar visibilitat a alguns dels barris oblidats de Barcelona, que no apareixen gairebé mai a l’arxiu municipal. Un debat amb:

  • Mònica Roselló, fotògrafa
  • Marta Daho, comissària de l’exposició “Setze barris, mil ciutats”
  • Araceli Azuaga, veïna de La Teixonera
  • Nadia Moreno de Toro, grup de dones Les Vernedes

Segueix aquí la conversa:


Les víctimes pensen en denunciar el Maristes

L’Audiència de Barcelona ha imposat a Joaquín Benítez 21 anys i nou mesos de presó pel cas Maristes. En la sentència, feta pública ahir, es considera provat que l’exprofessor dels Maristes de Sants-Les Corts va abusar sexualment de quatre alumnes menors entre el 2006 i el 2009. En parlem amb Àlex Pacheco, exalumne dels Maristes que ha denunciat Joaquín Benítez

Entrevista a Manuel Barbero, fundador de MANS PETITES , és el pare de la víctima que va presentar primer una denúncia:


Mals resultats del PP

Entrevistem Josep Bou, l’alcaldable del PP a Barcelona, per analitzar els mals resultats dels populars a les eleccions generals i com poden incidir en les properes municipals a Barcelona. A Catalunya el El PP ha passat de tenir 6 escons a 1 .


La fonoteca

Recordem la primera majoria absoluta de Jordi Pujol a les eleccions catalanes: aquesta setmana fa 35 anys. Ens ho explica Nil Via


Xarxes

Repassem amb l’Albert Puyuelo el més comentat a les xarxes.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: