Imatge del barri del Poble Sec

Augmenta l’oferta de bicicletes compartides a Barcelona

El Bicing ja no és l’única opció de bicicleta compartida a Barcelona. Li fan la competència les empreses de lloguer de bicicletes i motos compartides, que s’han unit en la plataforma Smart Mobility. Què en pensen els usuaris? En parlem al ‘Hashtag Barcelona’ amb:

Segueix el debat aquí (cada dia, de 9 a 10 h).

Super dijous de vagues

Com ens afectarà la vaga d’aquests dijous de la funció pública a l’ensenyament, la sanitat i l’educació? Quines són les reivindicacions del sindicats? N’hem parlat amb:

  • Assumpta Barbens, secretària general de l’IAC CATAC

  • Borja Latorre, portaveu del Sindicat d’Estudiants

Champions League

L’Albert Setó ens parla de la victòria del Barça per 1 a 2 al camp del PSV Eindhoven, amb gols de Messi i Piqué.

Actualitat a les xarxes

Les protestes de metges, professors i bombers comparteixen protagonisme a les xarxes, tot i que les seves reclamacions competeixen també amb el processament de Cristina Cifuentes, que ha fet recordar el cas de Pablo Casado. El Toni Noguera també ens parla del pessebre de Barcelona, que no acaba de convèncer a Twitter. Però no passa res perquè el vídeo d’Elton John sobre el Nadal, sí. Escolta-ho aquí:

Tardor calenta

Avui al repàs dels diaris l’Àlex Solà ens parla d’un clicbait molt forçat sobre Inés Arrimadas, els consells més absurds per casar-se amb un enginyer de Silicon Valley i una selecció dels millors (o pitjors) titulars esportius.
Aquí us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: